AlliedModders

AlliedModders (https://forums.alliedmods.net/index.php)
-   Suggestions / Requests (https://forums.alliedmods.net/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Open menu on button (https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=326398)

Stefanos 07-29-2020 15:32

Open menu on button
 
can someone create me plugin that will open players menu when they press button "M"
/menu is cmd for menu open.

OciXCrom 07-29-2020 16:06

Re: Open menu on button
 
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=284324

Assign one on the "chooseteam" command.

Stefanos 07-29-2020 16:20

Re: Open menu on button
 
i dont understand, i use this plugin but i need to open on butotn not command

Fuck For Fun 07-29-2020 16:23

Re: Open menu on button
 
Quote:

Originally Posted by Stefanos (Post 2712227)
i dont understand, i use this plugin but i need to open on butotn not command

as @OciXCrom said
Code:

"chooseteam" command.
that mean u have check in code if have or add
register_clcmd..."chooseteam", "YourPublicName")

OciXCrom 07-29-2020 16:24

Re: Open menu on button
 
You can't assign menus on buttons, you assign them on commands. The "chooseteam" ccommand is assigned on the button M by default. Just do what I said.

Stefanos 07-29-2020 16:52

Re: Open menu on button
 
where to type that ?!

OciXCrom 07-29-2020 17:51

Re: Open menu on button
 
There are more than enough examples in the configuration file and instructions in the thread. If you read and try, you will understand.

Stefanos 07-29-2020 17:59

Re: Open menu on button
 
i tried and no understand

OciXCrom 07-29-2020 18:01

Re: Open menu on button
 
Show what you did.

Stefanos 07-29-2020 18:03

Re: Open menu on button
 
http://prntscr.com/tqt5gz and i want to menu be opened on button "M"


All times are GMT -4. The time now is 22:47.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.