PDA

View Full Version : Spawn Point Question


|H-T|Helltonic HoMeR
12-23-2005, 06:23
I have a 24/7 OFFICE Server and i would like for the map for example cs_office to have more than 40player max valve map.

Now.. im familiar with how CS:S DM allowed custom set spawn points to be made, and if Master BAILOPAN or someone could work on a plugin (for metamod) like CS:S DM without the auto-respawn and guns menu part. I know server owners would love to be able to set team oriented spawn points on any map.

So basically a mod plugin to only takeover and modify each teams spawn points, and allow .txt files to be made for the maps for created spawn point coordinates. So basically Using how CS:S DM is and disabling auto-respawn and guns menu, and adding team specific spawn point adding.

Once CS:S DM is working again i would love to see this become a good plugin for metamod.

Tell me what you guys think?...

BAILOPAN
12-23-2005, 10:29
"CS:S DM without the auto-respawn and guns menu part. I know server owners would love to be able to set team oriented spawn points on any map."

That's... the entirety of what CS:S DM is.

If you just want new spawn points look at Stripper:Source (http://www.bailopan.net/stripper/).

awuh0
12-23-2005, 15:38
"CS:S DM without the auto-respawn and guns menu part. I know server owners would love to be able to set team oriented spawn points on any map."

That's... the entirety of what CS:S DM is.

If you just want new spawn points look at Stripper:Source (http://www.bailopan.net/stripper/).

How about just a respawn plugin, or teach me how you made yours..

BAILOPAN
12-23-2005, 17:30
This is just a respawn plugin if you disable the gun menus.

|H-T|Helltonic HoMeR
12-24-2005, 03:02
Ok, well nevermind, what i was wanting mani-admin-plugin did the trick.
mani's plugin version 1.2 BETA G allows to add additional spawn points on a map in a spawnpoints.txt file.
Thats what i was lookin for, To be able to add more spawn points over the amount of the max players on a default valve map.

Thx guys, have a good one..

BAILOPAN
12-24-2005, 12:33
If you read my post, Stripper:Source lets you do the same thing. If you don't need Mani for the admn stuff, you shouldn't use it just for that.

|H-T|Helltonic HoMeR
02-04-2006, 23:19
EDIT:

lake393
08-27-2009, 05:29
Hello, sorry for the necropost, but I am attempting to do this same thing with stripper.

I have created a file called addons/stripper/maps/de_dust2.cfg

I wanted to create two T and two CT spawnpoints as a test, so the following is the contents of the file:add:
{
"classname" "info_player_terrorist"
"origin" "-1568 -96 32"
"angles" "0 90 0"
}
add:
{
"classname" "info_player_terrorist"
"origin" "352 416 32"
"angles" "0 180 0"
}
add:
{
"classname" "(info_player_counterterrorist)"
"origin" "-32 2016 -96"
"angles" "0 90 0"
}
add:
{
"classname" "(info_player_counterterrorist)"
"origin" "-64 2272 -96"
"angles" "0 270 0"
}Unfortunately, it crashes the server when the map changes to de_dust2? Does anyone know why this is happening?

Thank you

EDIT: Nevermind. I guess I am blind. The problem was I had parentheses around info_player_counterterrorist from a bad copy/paste job. Sorry for the bump.