PDA

View Full Version : Bot_knifesonly help!!!


ganaa
10-23-2005, 18:42
hi
i have mani admin plugin and i got cssdm working. i want bots have KNIFES only but bot_knifesonly or other bot commands doesn't work NEED HELP!!!
(SORRY about my bad english)

FlyingMongoose
10-23-2005, 18:48
it's bot_knives_only

ganaa
10-23-2005, 19:04
yeah i mean bot_knifes_only

ganaa
10-25-2005, 01:20
can anyone help me? PLease?................?

FlyingMongoose
10-25-2005, 02:31
@rcon bot_knives_only 1

CWO
10-25-2005, 14:15
its bot_knives_only, not 'knifes'.

ganaa
10-25-2005, 21:02
OK, i did bot_knives_only 1 IN CONSOLE, rcon command, and even server.cfg
STILL DON"T WORK!!!
Help....please

ganaa
10-25-2005, 21:07
and I USE ZOMBIE HORDE PLUGIN, which i want my server zombies with knife and it's deathmatch.

BAILOPAN
10-25-2005, 21:28
I think we're done here.