PDA

View Full Version : Rank, top10, session don't work


Sammit92
03-28-2013, 06:57
Hello.

When I type in chat rank, top10, session the window doesn't appear.
When I type hlx it appears, but choosing some of it is the same as type rank, top10 - nothing.

HLStats typing messages in chat like: "P1 got 5 points bla-bla" and "There is need 2 players to activate HLStats (1/2 active now)", and on the web-site is all good, all works excellent, except ingame commands like rank, top10, next, statsme.

Metamod:Source version 1.10.0-dev
Build ID: 821:b589eb17e403-dev
Loaded As: Valve Server Plugin
Compiled on: Mar 23 2013
Plugin interface version: 15:14
SourceHook version: 5:5


SourceMod Version Information:
SourceMod Version: 1.6.0-dev+3868
SourcePawn Engine: SourcePawn 1.1, jit-x86 (build 1.6.0-dev+3868)
SourcePawn API: v1 = 4, v2 = 4
Compiled on: Mar 22 2013 20:10:08
Build ID: 3868:1f5d92297fd1

No error logs appear in addons/sourcemod/logs/

Sammit92
03-28-2013, 08:32
Restarted server and all is ok now

Sammit92
04-01-2013, 14:51
The problem appear again.
And restarting server doesn't help.

What to do, gentlemen?

DeniS182
04-06-2013, 05:34
I have same problem.Sometimes rank and top10 works and sometimes not..

Wilczek
04-06-2013, 11:38
Today I've also encountered this problem. Web stats works fine, plugin loads fine, no error logs at all, but commands (rank, next, points etc.) don't work. Restarting server doesn't solve it.

Rytis
04-06-2013, 12:00
What about the daemon?

Wilczek
04-06-2013, 13:53
Daemon is counting points properly and logging ingame chat without any problem. But if I reload daemon, I got this:

Sending Command to HLstatsX: CE Daemon at localhost:27500 50 bytes OK
Waiting for Backend Answer...recieving 0 bytes in 0 packets...OK
No packets received check if backend dead or not listening on 127.0.0.1:27500
Closing connection to backend...OK

Rytis
04-06-2013, 19:45
Looks like your daemon is freezed/crashed. I had the same issue a few times before, idk why. No changes or anything, now it works perfectly (with no changes as before :P).

Wilczek
04-07-2013, 16:29
Okay, I've found my problem - server was constantly banning hlstats ip because of rcon password mismatch.

Rytis
04-08-2013, 16:07
Oh, ok :D