PDA

View Full Version : [SOLVED] hlstats bans


DezzY
02-22-2013, 03:10
How to install the ban section...

In some websites with hlstats i see ban VAC and amxbans icons.

I have amxbans

Is some plugin to detect?

DezzY
03-14-2013, 10:58
can i sincrozine hlstatsx bans with amxbans??

Rytis
03-15-2013, 15:45
Yes, you can. Look in the "ImportBans" folder of your HLStats installation.

DezzY
03-16-2013, 12:13
Tank's for the answer :D

I also see that i can syncronize sourcebans

If i put amxbans and sourcebans working together works?

Rytis
03-19-2013, 18:15
If i put amxbans and sourcebans working together works?

I don't know, try it :D

DezzY
03-23-2013, 14:23
i follow the readme.txt inside of the folder importbans and works just fine :D

and yes, i can have the amxbans and sourcebans running at the same time :D

Jumpman
07-31-2014, 08:55
Ok hope i can get some help here

I got it to run to, my servers have rund for about 12 years now so the banlist is very big, i have 8676 bans i my sourcebans system, when i run php hlstatsxban.php i get this

[+] Successfully connected to SourceBans database. Retrieving bans now.
[+] Retrieved 7124 banned and 1504 unbanned players from SourceBans.
[+] Successfully connected to HLstatsX database server. Updating players...
[+] hlxce: 1 players were marked as banned, 0 players were reenabled Again.

But when i looking on my hlxce ban list there is only 12 bans. 6 bans on my gungame server and 6 bans on my ffa server http://css.clan35.dk/hlxce/hlstats.php (http://css.clan35.dk/hlxce/hlstats.php?mode=bans&game=cssgg) i don't get it can somebody give me an explanation ?

Rytis
07-31-2014, 09:08
Not all players that are banned are also in your HLStats database. For example the first player that is on your SourceBans banlist. He is not even listed in your HLStats database: http://css.clan35.dk/hlxce/hlstats.php?mode=search&q=STEAM_0%3A1%3A41938513&st=uniqueid&game=