PDA

View Full Version : CS:GO just showing 4 Slots


Rytis
12-29-2012, 12:41
Hey, I've just set up a new CS:GO Server for my community. The problem is, that HLStats is showing, that the maximum number of players on the server is 4, but that is not correct, it's 20.
sv_visiblemaxplayers is on -1
I've tried to edit the slot count in the database, but it didn't worked. It was again on 4 after a short time. Here's my page: rts.rytiscraft.com/hlstats (http://rts.rytiscraft.com/hlstats/)
How can I fix that, it's not really a problem, but it's annoying.

Greez,
Rytis

Mavrick4283
12-29-2012, 19:26
It is showing as 0/16 for me, and if you try to edit it in the DB the daemon is just going to reset it (as you found out)

Rytis
12-29-2012, 21:06
It is showing as 0/16 for me, and if you try to edit it in the DB the daemon is just going to reset it (as you found out)

Yeah, but I mean the ArmsRace Server. Today I reinstalled the server, in hope that it will work after that, but it didn't :P
Not it's just showing "-" and when a player connects, it shows 1/0

Rytis
12-30-2012, 20:32
nvm, I removed the servers :P
But thanks anyway! :)